Tikkapikkujoulu 11.1.2020

Teksti PKLTY.fin Facebook ilmoituksesta (Anniina Kontiokorpi):

Jo perinteeksi muodostunut tikkatapahtuma järjestetään tällä kertaa Etelä-Karjalan puolella, Parikkalan Saaren Mikkolanniemen toimintakeskuksessa 11.1.2020 eli tammikuun toisena lauantaina.

Kattaus on myös perinteinen: mahdollisimman monella tikkaruokintapaikalla pyritään rengastamaan tikkoja ja muitakin lintuja koko lyhyen valoisan ajan. Tarassiinlahden lintutornin nuotiopaikalla on myös siemenruokinta, jossa Juha Miettinen rengastajaoppilaineen rengastelee ja esittelee toimintaa.

Illan lähestyessä kokoonnumme toimintakeskukseen, jossa ruokailua, saunaa sekä esitelmiä ja kuvaesityksiä. Esityksistä, aikatauluista ja ruokintapaikoista tiedotetaan tapahtumaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Tapahtumalle on saatu sponsoreita, mutta kulut tulevat osanottajamäärän mukaan, joten tarvitsemme sitovan ennakkoilmoittautumisen 4.1.2020 mennessä. Tarvitsemme tiedon a) yöpymisen suhteen (la-su vai myös pe-la), b) ruokailun suhteen (jäättekö ruokailemaan, onko erityisruokavalio). Tapahtuma on avoin EKLYn, PKLTYn, Orioluksen ja Keski-Karjalan luonto ry:n jäsenille. Ilmoittautumiset sähköpostitse jari.kontiokorpi@gmail.com.

Mikkolanniemen toimintakeskuksesta löytyy tietoa mm. täältä https://kylat.ekarjala.fi/mikkolann…/majoitus-ja-juhlatilat/