Lintukursseja tarjolla

Hei kaikki

Toukokuussa järjestetään kaksi lintukurssia, joista toinen on Joensuussa 6.-7.5. ja toinen Rautavaaran Metsäkartanolla 27.-28.5. Molemmissa tapahtumissa perehdytään lintujen määrittämiseen sekä luennoilla että maastoretkillä. Tapahtumat ovat avoimia kaikille ja sopivat esimerkiksi lintuharrastusta aloitteleville.

Joensuussa tapahtuma alkaa lauantaiaamuna 6.5. Jokiasemalla, missä seurataan lintujen muuttoa ja opiskellaan lintujen määrittämistä sisätiloissa. Sunnuntaina 7.5. tehdään vielä erillinen retki Höytiäisen kanavan suistolle. Hinta 35e/hlö.

27.-28.5. Rautavaaran Metsäkartanolla järjestettävässä tilaisuudessa retkeillään mm. Tiilikalla, Pumpulikirkolla ja Valtimon lintuvesillä. Lisäksi perehdytään lintujen tunnistamiseen luennoilla. Hinta alk. 135e/hlö sisältää majoituksen Metsäkartanolla, ilman majoitusta hinta on 90e/hlö, sisältäen mm. ruokailut ja opastukset.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Joensuun tapahtumaan 25.4. mennessä ja Rautavaaran tapahtumaan 20.5. mennessä: Harri Hölttä, holttah@gmail.com, puhelin 040 722 9224. Osallistujia on oltava vähintään viisi, ennen kuin tapahtumat järjestetään.

t:Arctic Loon Travels