Talkoot 23.9.2017 Höytiäisen Suiston ja Vuoniemen lintutorneilla

Tervehdys!

Jo pari vuotta sitten pidimme talkoot, joissa kunnostettiin PKLTY:n omistaman Höytiäisen Suiston lintutornin, eli Kolosseumin katselupuolen lava. Nyt olisi aika vaihtaa lankut myös torniin nousupuolen kahdelta lattiatasolta, sekä ainakin osa porraslankuista.

Talkoot ovat 23.9.2017 klo 9 alkaen. Kokoonnutaan Suiston lintuasemalla. Jos paikka ei ole tuttu, niin ajo-ohjeita saa kysymällä ja tuolta: http://www.pklty.fi/lintutornit-uusi-sivuna/

Erityistä kirvesmies-taitoa ei tarvita. Ohjelmassa on mm. puutavaran kantamista. Eikä senkään ole pakko olla raskasta. Voi viedä vaikka yksi kakkosnelonen kerrallaan ja kaverin kanssa. Lisäksi lintuaseman ja tornin välisellä pitkoksella on tarpeen raivata pitkokselle kasvanutta ohutta vesakkoa.

Pientä syötävää ja juotavaa hommataan paikalle. Josta syystä pyytäisin suuntaa antavia ilmoittautumisia tasolla ”lähes varmasti tulen” tai ”ehkä tulen”.  Joko sähköpostilla janneleppanen@hotmail.com tai omaan puhelimeeni 045 227 90 80 tai Hannu Lehtoranta 0500 186 607

Sekä myös säävarauksen vuoksi. Seurataan ennustetta etenkin edellisenä päivänä. Jos sää on rajatapaus, niin voidaan kohtuullisella varmuudella tulossa olevien jakelulla tehdä viimeinen päätös vielä edellisenä iltana.

Ja edellisestä kirjoituksesta huolimatta paikalle saa tulla myös ilman ilmoittautumista, jos henkilökohtainen elämä kenellä on sellainen että pääsynsä tietää vasta samana aamuna. Tämä ei suurta kuvaa sekoita.

Muistaen menneen kevään tornikeskustelut, niin tulkaahan mukaan huolehtimaan ettei tämäkin torni päädy purettavien listalle!


Myös toisella PKLTYn omistamalla tornilla, eli Vuoniemen Eihvelillä pidetään talkoot 23.9.2017 ja myös siellä aloitus klo 9.

Vuoniemen osalta ilmoittautumiset ja lisätiedot Jani Varikselta puh. 040 58 30 355

Vuoniemessä on nyt pienemmät operaatiot, mutta pari-kolme tekijää tarvittaisi Janille avuksi.

Lisäksi tarvittaisi peräkärri-kuljetusta. Pieni määrä puutavaraa pitäisi saada Vuoniemeen. Noutopaikka olisi joko Noljakassa Kallioniementien päässä, eli sama laani, minne varastoidaan Suistolle menevä rakennustavara. Taikka sitten Anna-Maijan gluteenittomat-kotileipomon pihasta Niittylahdessa Mulonväylän varressa. Puutavara pitäisi olla kuljetettavissa ensi viikon puolivälistä alkaen. Vapaaehtoinen roudari voisi olla yhteyksissä minuun 045 227 90 80

Huom! Jos olet laittanut minulle sähköpostia jo aiemmin tiedotettuun Suiston tornin talkooseen liittyen, etkä ole saanut vastausta, niin se tarkoittaa että viesti ei ole tullut perille. Joten laita viestiä uudelleen! Kuten joskus aiemminkin, niin olen kesän mittaan huomannut että kaikki PK-listalla olleet viestit ei ole tulleet minulle. Jotta jotain häikkää näissä yhteyksissä on.

t.JanneL