Vuosikokousasioita 22.2.2017

22.2.2017 pidettiin PKLTYn vuosikokous Metsäkeskuksen kokoustiloissa Joensuussa.

Kokous käsitteli vuoden 2016 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen, sekä myönsi tili-ja vastuuvapauden hallitukselle toiminnantarkastajien esityksen mukaisesti. Vuoden 2016 toiminnassa korostuvat useat yhdistyksen hoitamat pöntön rakennustapahtumat, joita menossa oleva miljoonan pöntön kampanja oli selvästikin aktivoinut.

Kokous hyväksyi vuoden 2017 budjetin ja toimintasuunnitelman. Toimintasuunnitelmassa isoimpana asiana on lintuaseman uusiminen, johon on jo haettu rahoitusta Suomen kulttuurirahastosta. Päätöstä hakemukseen odotellaan.

Kokous valitsi hallituksen vuodelle 2017. Puheenjohtajana jatkaa Hannu Lehtoranta ja muina jäseninä Reima Hyytiäinen, Anniina Kontiokorpi (uusi), Janne Leppänen, Toni Nurmi ja Jani Varis.

Kokouksessa julkistettiin vuoden 2016 positiivinen lintuteko. Tämä tunnustus myönnettiin valkoselkätikan hyväksi työtä tekevälle Valkkari PK-toimintaryhmälle ja ryhmän puheenjohtaja Kimmo Martiskaiselle.

Kokous vahvisti vuoden 2017 jäsenmaksut. Varsinainen jäsen 25€, opiskelijat 20€, perhejäsen 5€
Moni on jo maksanutkin vuoden 2017 jäsenmaksun, kiitoksia siitä! Jäsenmaksua maksaessasi toivomme että käytät viitenumeron paikalla henkilökohtaista jäsennumeroasi, joka löytyy esim. Siipirikko-lehden osoitetarrasta tai joulukuussa lähetetystä jäsentiedotteesta. Viitenumeron käyttö säästää huomattavasti pankin palvelumaksuissa verrattuna viestikentän käyttämiseen. Viitenumerosi voit myös tarkistaa sihteeriltä pk.lintutieteellinen@gmail.com tai rahastonhoitajalta janneleppanen@hotmail.com

Yleisessä keskustelussa harmiteltiin aktiivien vähäisyyttä. mm. retkien järjestämiseen ja lehden tekoon tarvittaisi kipeästi uusia voimia.

Kokouksen virallisen osan jälkeen Toni Nurmi antoi katsauksen menossa olevan koskikara-kartoituksen tilanteesta. Karapurojen tarkastukseen on osallistunut useita henkilöitä ja lintuja on löytynyt mukavasti. Mutta vielä on myös suuria kartoittamattomia alueita.

Vuosikokouksen jälkeen saatiin hyviä uutisia Siipirikko-lehden tilanteesta. Uusimman lehden taitto on viimeistelyssä Kari Antikaisella ja päätoimittaja Harri Hölttä lupaa lehden postituksen maaliskuun aikana. Toivomme asioiden sujuvan oletetusti painossa ja postituksessa.