Kolmas lintuvärityskirja

Markku Yli-Erkkilältä ilmestyi äskettäin kolmas lintuvärityskirja. Tämä on jatko-osa ensimmäiselle Lintulaudan siivekkäät- teokselle. Uusi kirja esittelee 17 lajia lisää ruokintapaikkojen ja pihamaiden lintuja.
Kirjan tekijän Markku Yli-Erkkilän sanoin: Realistisesti ja selkeästi piirretyt värityskuvat sopivat aikuisille ja lapsille. Värityskuvien lisäksi kirja sisältää lajien väritysohjeet (mallikuva väreissä) ja esittelee tärkeimmät tuntomerkit sekä havainnollistaa lintujen kokoluokat. Piirtäminen ja värittäminen on hyvä tapa opetella lintujen tuntomerkkejä. Kirjan grafiikka vinkkaa mitä kullekin lajille kannattaa tarjota syötäväksi ja millaisessa elinympäristöissä ne tavallisesti elelevät. Takakannen sisäpuolella olevaan listaan voi rastittaa omat havainnot sekä merkitä niiden päivämäärät. Näin Joulun lähestyessä kirja sopii vaikkapa pukinkonttiin niin lapsille kuin aikuisille.
Tiedot kirjasta:
– Laminoidut kannet vahvaa 300 g kartonkia
– Kätevä koko, 15 x 15 cm
– 32 sivua
– Hyvälaatuinen 170 g paperi
– Kestävä nidonta
– Valmistettu Suomessa
– Katso myös oheiset kuvat uuden kirjan etu- ja takakannesta, sekä yhdestä aukeamasta. Kansikuvat myös aiemmista kirjoista.

PKLTY sai erän suoraan tekijältä ja tätä myydään nyt yhdistyksen jäsenille etuhintaan 5€/kpl (kaupan ovh 7,9€)Samassa lähetyksessä saatiin lisää Yli-Erkkilän aiempia lintuvärityskirjoja, Lintulaudan siivekkäät osa ykköstä, sekä vesilintuja esittelevää Kopeat kuikat, Soreat sorsat – kirjaa. Näiden hinnat samat.

Kirjoja voi kysellä Janne Leppäseltä, mieluiten sähköpostilla janneleppanen@hotmail.com

Helpoin toimitustapa lienee yleensä postitus. Jolloin hintaan lisätään postikulut kirjepostina.

Alla aiempien kirjojen kansikuvat