Petolintuharrastajien kokoontuminen 2015

Lauantaina 7. maaliskuuta 2015. Liperissä Kaatamon Erän majalla. Paikka on ainakin osalle tuttu. Olimmehan siellä viimeksi kevättalvella 2012.

Majalle voi alkaa saapua klo 12 alkaen. Ohjelmassa on aluksi kahvittelua ja vapaata seurustelua, sekä yleistä toiminnan suunnittelua. Esim. pesätarkastusten työnjakoa. Työsarkaa pesien tarkastuksessa ja rengastuksessa meillä riittää uusillekin harrastajille.

Varsinainen ohjelma alkaa klo 14.00
Janne Leppänen: Vinkkejä ja ajatuksia petopesien tarkastuksesta
Hannu Lehtoranta: Metsäkeskuksen petolintuhankkeen tilannekatsaus, sisältäen mm. suunnitelmia tulossa olevasta tekopesä-projektista
Hannu Lehtoranta: Petolintuhavaintojen ilmoittaminen P-K:ssa
Vapaa sana: Pieniä osallistujien esityksiä, kuvia, kysymyksiä, ongelmia, kokemuksia yms

Valmisteltujen esitysten jälkeen kahvit ja pientä suolaista, voileipää yms. Ilta jatkuu toiminnan suunnittelun ja keskusteluiden merkeissä. Majalle voi jäädä saunomaan ja/tai yöpymään. Yöpyjien kesken laitellaan vielä iltapalaa. Saunojia pyydetään ottamaan mukaan oma pyyhe, saunajuomat yms. Yöpyjien kannattaa ottaa makuupussi tai vastaavat omat petivaatteet.
Kustannusten peittämiseksi varaudu max 5 € kolehtiin (yöpyjät max 10 €).

Osoite: Koprasärkäntie 38, Kaatamo, Liperi.     Kartta

Majaan voi tutustua ennakkoon Kaatamon Erän www-sivuilla

Järjestelyjä varten pyydetään ennakkoilmoittautuminen 2.3. mennessä. Ilmoita myös, jos jäät yöpymään. hannu.lehtoranta@oyk.fi puh. 0500-186607

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

PS. muistukkeena torstain vuosikokous klo 18 Biologian laitoksella (esitelmä rauhoitusaikaisista tappoluvista) ja ti 3.3. klo 16 pönttötalkoot Noljakan koululla)